Leos lekland

Hej på er! 

Igår blev en lång dag! Jag och Oliver lämnade huset redan vid 10 på morgonen för att åka till Linköping. Där mötte vi upp hans kusiner med familj för att leka på Leos lekland. 
Oliver är ännu lite för liten för att tycka att det är kul men han har hoppat lite studsmatta, suttit i bollhavet (som var väldigt otäckt) och gått runt och tittat. 

Efter några timmar där så gick vi in på ikanohuset och åt väldigt god mat följt av en kort sväng på ikea. 

Det blev en väldigt lång dag och vi var inte hemma förens straxt efter 18. Oliver fick kvällsmat direkt och sedan la vi honom. Han var så trött! Jag försökte lägga honom flera gånger under dagen men han vägrade! Han sov max 20 minuter på hela dagen.. 

Så idag är vi bara hemma och tar det lugnt och försöke vända tillbaka på våra rutiner. 


I stormen

Hej på er! 

Jag hade jättemysig förmiddag med mamma och Oliver. Vi åkte till stallet. Jag red medans mamma gick brevid med Oliver sovandes i barnvagnen. 
Dock blåste det storm och var väldigt kallt och vägen vi red/gick var en väg mellan fälten så det va inget som skyddade oss mot blåsten. Det blev endå en promenad på närmare en timme. Jag vet ingen häst som är så cool som Zelda. Oftast så blir hästar nervösa/hispiga när det blåser ute, men inte hon. Hon brydde sig inte alls och var precis lika lugn och trygg som alltid. Jag både travade och galopperade och hon tittade inte på något eller hoppade till för något. Det var också första gången jag red ut på henne utan hästsällskap och hon testade mig inte ens. Annars hade ju hon sin chans att larva sig nu när det blåste, men inget. 
Fina lilla häst ❤

Pappa kom hit på kvällen och hade Oliver i någon timme medans jag och D. Åkte till lägenheten för att rensa ut det sista och torka golvet. Nu äntligen är allt klart och imorgon ska D. Lämna tillbaka lägenhetsnycklarna. 

lillglimt.blogg.se

- 23 år gammal. - Förlovad med D. Bor i en liten mysig stad i Östergötland. Fick mitt första bar i mitten av maj 2016 som jag och min sambo döpte till Oliver.

RSS 2.0