Äntligen har vi flyttat!

Jösses. Dagen är snart slut likaså vi. Vid 17.30 kom Johan med lastbilen så vi började lasta in grejer direkt. Tar ju en bra stund när man bor 6 trappor upp utan hiss. Däremot var vi många som bar ner. 6st, så tacksam över att ha familjemedlemmar som ställer upp och fixar barnvakt för att hjälpa oss.

Tog totalt 3 timmar att bära allting från lägenheten till lastbilen, åka från lägenheten till huset och sedan packa in allt. Så rätt fort gick det endå. Självklart avslutade vi kvällen med att köpa hem pizza till alla som hade hjälpt till att bära.

D. Gjorde dessutom ett väldigt bra intryck på våra nya grannar. Det första han gör är att gå till fel hus och stoppar in nyckeln i nyckelhålet och försöker vrida om nyckeln. Varpå D.'s syster (som är väldigt mycket mer uppmärksam än va D. är) säger "har ni redan hunnit julpynta ingången? Då börjar D. Inse att oj jag står visst vid fel dörr. Hahaha..
Då deras ingång skiljer sig väldigt mycket från vår så fattar jag inte hur han kunde missa att det var lampor runt både trappa och räcke som lyste upp ordentligt i mörkret och en hel drös med tomtar ståendes på trappstegen fram till dörren.

Jag höll på att garva ihjäl mig. Nu känner ju jag den familjen då vi är nästan släkt. Mamman i den familjen, hennes mamma är gift/sambo med min farbror och det har de varit i över 25 år nu.
Senare på kvällen fick jag ett sms från Ullis som hon kallas "hej, välkomna hit! Gick ni fel innan? Hörde någon som försökte vrida om en nyckel i låset" haha. Det kommer hon aldrig glömma. D. Är en stjärna när det gäller att göra ett bra första intryck! Haha.

Vi har fortsatt att packa upp lite efter att alla åkt och Oliver sover gott i sin säng i sitt nya rum. Jag tänkte gå och göra mig iordning och gå och lägga mig jag med, om en halvtimme är det lördag.

Godnatt ❤️
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lillglimt.blogg.se

- 23 år gammal. - Förlovad med D. Bor i en liten mysig stad i Östergötland. Fick mitt första bar i mitten av maj 2016 som jag och min sambo döpte till Oliver.

RSS 2.0