Sneakpeak på julfotograferingen i stallet

Dessa kvällsuppdateringar verkar bara bli senare och senare för varje dag.
 
Under eftermiddagen åkte jag, mamma och Oliver in till stan. Blev en hel del inredning handlat. Börjar bli så fint här hemma nu, iallafall på övervåningen då vi valt att prioritera de ytorna som våra gäster är på. Sovrummen på nedervåningen tar vi tag i ordentligt när vi har tid och råd.
Nu är hemmet fyllt med julblommor, nya julgardiner och en hel del ljusstakar och andra juldekorationer. Så nöjd.
 
D. hann jag knappt träffa idag.. Han gick upp ur sängen vid 16-tiden och åkte till jobbet vid 18. Dessa helger då han jobbar 12-h natt är så tråkiga.. Vi ses nästan inget alls..
Men jag och Oliver hann inte sitta ensama någon längre stund då pappa bestämde sig för att titta förbi med en påse chips och cola. Gott att knapra på medans jag har redigerat bilderna från imorse. De blev riktigt bra! Jag är så nöjda. Har redan skickat efter dom som ska bli årets julkort och tre stora canvastavlor. Hoppas på att de kommer i veckan.
 
Oliver har sovit sen någon timme tillbaka och jag ska snart gå och lägga mig med. Ögonen börjar kännas fyrkantiga efter att ha stirrat på datorskärmen alldeles för länge..
 
Godnatt.
 
Sneakpeak på ett av korten på dagens fotografering.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lillglimt.blogg.se

- 23 år gammal. - Förlovad med D. Bor i en liten mysig stad i Östergötland. Fick mitt första bar i mitten av maj 2016 som jag och min sambo döpte till Oliver.

RSS 2.0