Mysdag

Haft en riktig mysdag med Oliver idag. Får passa på så mammakontot är överfullt med kramar och pussar från min kille när jag inte kommer träffa honom på ett dygn.

Nu under kvällen har min pappa varit hos oss och lekt med Oliver. Vi tog också en timmes promenad. Har varit mysigt och ses bara vi. Det blir ju inte av så ofta annars.

Shoppinglista

Nu sitter jag här i soffan med anteckningsblocket i knät. Jag har bara fått ner några få saker sen fick jag skrivkramp.
En hel del saker är så självklara att jag känner att jag inte behöver skriva upp dom som saker till hemmet både inredning och såna självklara saker som fryspåsar, diskmedel som man alltid behöver fylla på städskåpet med. Några saker som jag absolut inte får glömma som jag verkligen behöver till lite billigare priser då hela dopet redan kommer att kosta oss rätt mycket pengar är:
 
♦ Vita bordsdukar
♦ Blå bordslöpare
♦ Vita och blå ljus
♦ "Konfetti" i något roligt motiv, helst i blåa nyanser
♦ Tallrikar
♦ glas
♦ "glasdekorationer"
♦ blå "kakunderlägg"
♦ stora bokstäver som det står "OLIVER"
 
Det är vad jag har kommit på hitills.. Tror att jag blir lite mer inspirerad och även planerar om hur jag har tänkt mig att det ska se ut när jag väl är där. Jag hoppas att jag hittar massor roliga saker och att det inte är alldeles för mycket folk för då kommer jag inte komma hem med hälften av vad jag ska köpa. Haha, jag klarar inte av att tänka när jag trängs med så mycket folk som det brukar vara där..
 
Min söta lilla igelkott.
 

Imorgon bär det av

Godmorgon!
Vi ligger fortfarande i sängen och drar oss. Oliver är på riktigt bra humör och febern verkar vara borta. Svårt att avgöra då han stundvis kan vara jätte pigg och glad precis som vanligt sen helt plötsligt bara bryter ihop och blir jätte varm om panna, fötter och händer medans resten av kroppen är i vanlig temp.
 
För vår del blir det yttligare en ta-det-lugnt-dag så Oliver hinner friskna till ordentligt.
Det blir nog en promenad framåt eftermiddagen annars tar vi dagen som den kommer.
Jag ska också hinna med att skriva en inköpslista. Imorgon åker jag och mamma till Småland för att bo hos min morbror en natt och sedan på tisdag morgon åker vi till Ullared. Från honom tar det bara 1,5 timme dit och jag har mycket saker att handla till Oliver både kläder och inredning till hans blivande rum som för närvarande är ett gästrum. Dekorationer till hans dop ska också inhandlas. Det är ju bara en månad kvar dit och det känns som att jag har massa kvar att göra!
 
Ni får ha en kanondag!♥
 
Mitt lilla hjärta, det absolut bästa jag har, som jag älskar dig ♥
 

lillglimt.blogg.se

- 23 år gammal. - Förlovad med D. Bor i en liten mysig stad i Östergötland. Fick mitt första bar i mitten av maj 2016 som jag och min sambo döpte till Oliver.

RSS 2.0