Strålande sol

Blev en jättemysig tur ut i skogen med Lovisa. Solen värmde så varmt och skönt! Tog en härlig galopp över fältet också. Det är så roligt att rida på en så snäll och trygg häst som Zelda. Så glad att Filippa bad mig att hjälpa henne i veckorna.

Solen skiner

Godmorgon.
Just nu sitter vi alla tre och äter frukost, jättemysigt då det är så sällan vi kan göra det.
Jag ska bara avsluta min knäckemacka sen dra på mig stallkläderna och åka till stallet för att möta upp Lovisa. Eftersom vädret är med oss så tänkte vi ta en kortare tur ut i skogen.

Julklappstips för en chokladälskare

Något som kan var svårt till jul är att komma på vad man ska köpa för julklappar till mor/farföräldrar eller till någon bekant. Något som jag tycker om att både få och ge bort är presentkorgar fyllda med godsaker. Sånt finns färdigt att köpa för den som är lat men jag tycker det är så mycket roligare och personligare med en egen korg man har pysslat ihop. Något som jag alltid har med i mina korgar är choklad. Själv tycker jag inte det finns något godare godis och man kan passa på att köpa lite lyxigare choklader att ge bort.
 
På Zebedas webshop finns all möjlig slags choklad i olika prisklasser och storlekar med goda juliga smaker. De har även en färdig korg fylld med choklad som man kan klicka hem snabbt och enkelt.
För att komma snabbt till deras webshop klicka här --> Choklad
 
- Detta är ett sponsrat inlägg men åsikterna i detta inlägget är mina egna -

lillglimt.blogg.se

- 23 år gammal. - Förlovad med D. Bor i en liten mysig stad i Östergötland. Fick mitt första bar i mitten av maj 2016 som jag och min sambo döpte till Oliver.

RSS 2.0