Lördag 26/11

Insåg nu att jag har inte skrivit ett ord sen i fredags. Vi har haft fullt upp varje sekund av helgen så jag har inte haft en tanke på att kika in här och uppdatera er om vad som händer i vår vardag.
 
I lördags fm gick vi på adventsmarknaden här i vår hemmstad tillsammans med min pappa. Det gick ganska fort att gå igenom allt. Även fast vi inte köpte något så var det väldigt mysigt att bara gå runt och titta och andas in julstämningen. Alla förskolor ställde också ut en gran på torget så fick man rösta på den gran man tyckte hade finast julpynt. Jag tvingade självklart både D. och pappa att rösta på granen som barnen på mitt jobb hade pyntat.
 
Senare på eftermiddagen åkte D. och Oliver in till stan för att fira D.'s halvsyster som fyller år senare i veckan. Själv åkte jag in till stan för att träffa Lillemor då vi hade bestämt att handla julklappar till våra sambos. Har en kompis som jobbar på underklädesbutiken hunkemöller så vi passade på att kika in på hennes arbetspass och få lite hjälp. Hon är sån bra säljare Lovisa att jag kom ut med mycket mer underkläder än vad jag hade planerat. Haha. Lillemor som inte skulle handla något lyckades också få med sig en påse.
Men jag är jätte nöjd med köpet och det var väldigt uppskattat av D. när jag visade allt senare på kvällen. hehe.
 
Förutom att jag kom hem med en hel del underkläder lyckades jag också hitta nya myskläder till mig själv, en söt liten topp och även en klänning att ha på nyår. Blev en riktigt lyckad runda på stan (min plånbok håller inte med däremot) Men jag är ju redan klar med alla mina julklappar så jag kunde unna mig lite saker med gott samvete. Sen Oliver kom i maj har jag bara köpt 3st tröjor till mig själv.
 
En gammal bild på lillfisen.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lillglimt.blogg.se

- 23 år gammal. - Förlovad med D. Bor i en liten mysig stad i Östergötland. Fick mitt första bar i mitten av maj 2016 som jag och min sambo döpte till Oliver.

RSS 2.0