Mysig dag som övergår till en hemsk dag

Godmorgon!
 
Sitter nu nerkrypen i soffan medans Oliver sover.
Igår hade vi en jättemysig dag på stan! Jag och Oliver mötte upp Carro och hennes dotter Emmy som bara är cirka 3 veckor gammal. Olivers framtida fru. Blev en jättemysig dag med fika och en del shopping och framförallt en massa prat. Själv fick jag med mig en tomtedräkt och julstrumpor till Oliver med mig hem. Lite småsaker på ICA också men inget roligt som är värt att nämna.
 
Har tyvärr bara dåliga mobilbilder att bjuda på.
 

Nu till det tråkiga jag sysslade med på kvällen men som jag bara måste få ut min vrede på..
Som jag har nämnt tidigare så har jag haft väldigt mycket problem med försäkringskassan angående min föräldrapenning.. Den är helt felberäknad så jag får ut lika mycket som en person som inte jobbat en dag i sitt liv trots att jag jobbat mer än heltid de senaste tre åren.
Så nu fick jag ett nytt beslut häromdagen att jo de hade räknat fel när det gällde vad jag hade tjänat in förra året från januari-augusti (de är de 8 månaderna som räknas då jag började plugga i augusti). Då blev det 3x mer ersättning än vad de beräknat tidigare. Visst det är bra men det saknas fortf. 1/4 av de pengarna från min årslön förra året men jag tänkte inte bry mig om det då jag orkar verkligen inte att bråka mer.. Den här kampen har pågått från 1 april och nu är det i mitten av november och det är fortfarande ingen ordning på det.
 
Så när jag läste igenom deras uträkningar så ser jag ännu fler fel och missar. Jag vet inte om det är med flit dom har gjort det men både jag, D, pappa och min mamma ser efter att ha kollat igenom uträkningarna på bara någon minut att det inte stämmer.. jag blir så trött! och jag är så fruktansvärt arg och less på att det fortfarande är såhär.. Jag har även varit väldigt tydligt med alla mina uppgifter om jobb osv så det är inte det att jag har gjort något fel.
 
Jag skulle också få ersättning utöver det här då jag har tagit ut 85 dagar totalt med föräldrapenning där ersättningen varit felberäknad och för låg.. Och den är också jättefel!!
Då ringde de även och sa häromdagen att en specialist skulle se över detta. Men så blev det med det..
 
Nu finns det inget annat att göra än att ta kontakt med förvaltningsrätten.
Men alltså det ska inte vara såhär..  Det har gått över 6 månader och det är fortfarande inte rätt..
 
Är det fler som varit med om samma skit?Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lillglimt.blogg.se

- 23 år gammal. - Förlovad med D. Bor i en liten mysig stad i Östergötland. Fick mitt första bar i mitten av maj 2016 som jag och min sambo döpte till Oliver.

RSS 2.0