Tidigt helgmys

Måste erkänna att det blivit dåligt med uppdateringar från min sida den senaste veckan men när det är så fint väder vill man helst inte pilla med telefonen. Vissa dagar är jag så fruktansvärt trött och sover länge på förmiddagen och tidigt på kvällen men det är ju sånt man får räkna med när man har en liten kille att ta hand om. Blir ju ännu mer trött om dagarna när D. Jobbar då jag gör allt med lillfisen helt själv och att laga en ordentlig måltid till sig själv är nästan uteslutet. Så tacksam att D. Gör matlådor varje dag till mig när han jobbar. Det går verkligen åt.

Nu ligger lillfisen i sin säng och sover så jag och D. Ska passa på att mysa framför en film med lite chips och läsk.
Han jobbar 12h hela helgen så vi tar vårt helgmys redan idag.

Och så blev det torsdag..

Lillfisen har varit så duktig inatt! Han somnade vid 23.30 och vaknade inte förens 5.15 på morgonen och ville ha mat. Så skönt att få sova mer än 3 timmar i sträck. Hoppas det håller i sig.

Just nu är vi hos D.'s mamma och fikar men vi ska snart röra oss hemåt. Blir sån himla kö från stan och hem vid 4tiden på eftermiddagarna nu när det är broöppning varje hel och halvtimme. Nackdelen med att bo precis vid Göta kanal.

lillglimt.blogg.se

- 23 år gammal. - Förlovad med D. Bor i en liten mysig stad i Östergötland. Fick mitt första bar i mitten av maj 2016 som jag och min sambo döpte till Oliver.

RSS 2.0